2016-02-23

Tjänster

Bluelan AB- IT-tjänster på rätt sätt

Ett fungerande samarbete.

Vad som är viktigt för oss är att saker och ting i verksamheten fungerar, så att du som kund kan ägna din tid åt det du är bra på, det vill säga din verksamhet.

Kontakta oss idag så tittar vi tillsammans på hur vi kan hjälpa dig och vilka lösningar som kan göra ditt företag till en effektivare verksamhet. 

 

IT-SUPPORT MALMÖ OCH LUND

IT-support när du behöver den.

Vi skryter gärna om vår snabba support och vi är tillgängliga när du behöver oss. Vi har snabb och direkt telefonsupport och även fjärrstyrning med våra duktiga IT-tekniker. Och som om inte det vore nog så är vi väldigt trevliga också.

Testa själv så får du se!

IT-SUPPORT MALMÖ OCH LUND

Lämna jobbiga installationer till oss.

Installationer av nya system eller programvaror kan vara en riktig mardröm. Spara din tid och låt oss göra det åt dig istället. Vi installerar och fixar det löpande underhållet på på mjukvara och hårdvara, utan att din verksamhet stannar upp. Då kan du lägga din tid på viktigare saker. Och du kan alltid ringa oss för support.

IT-SUPPORT MALMÖ OCH LUND

Hemsidor, domäner & e-post

En väl fungerande hemsida och ett eget domännamn är i det närmaste ett måste för företag idag. Vi hjälper dig med mailkonton, hemsida och uppdateringar, domännamn, smidiga molntjänster och mycket mer. Kort sagt så fixar vi hela paketet till dig enligt dina önskemål. 

Självklart ingår personlig service och support.

IT-SUPPORT MALMÖ OCH LUND

Grafiska tjänster

Logotyper, texter, reklamblad, broschyrer, visitkort och mycket mer. Vi utformar och skapar broschyrer, produktblad, flyers, visitkort eller andra original. Allt i enlighet med ditt företags grafiska profil såklart. Reklamblad och andra broschyrer är smarta att dela ut på till exempel mässor och kundbesök och är ett bra sätt att synas och sprida informationen om ditt företag. 

IT-SUPPORT MALMÖ OCH LUND

Integration

Integration är en av de där riktigt tråkiga delarna av företagandet. Alla system ska arbeta tillsammans och de ska gärna göra det felfritt.  Men den är så viktig. Integration är viktigt för alla företag för att skippa dubbelarbete och ineffektiv tid. Effektiva verksamheter är framgångsrika, så är det bara. Vi integrerar dina system så att de arbetar tillsammans. 

Fördelarna med integrerade system är många och vi berättar gärna mer om dem!