HEMSIDA, WEBBLÖSNINGAR & GRAFISKA TJÄNSTER

Hjälp oss hjälpa dig med våra smarta webbtjänster

Dast att uppdatera hemsidan? När det gäller webblösningar för ditt företag så kan vi leverera hela paketet. Oavsett om det gäller domäner, webbhotell, att bygga en ny hemsida eller kanske utveckla er befintliga så kan vi hjälpa er.

Vi har även kompetens inom det grafiska området och hjälper er ta fram logotyper, tryckfiler, texter till hemsida, reklambroschyrer, kataloger eller annat grafiskt material. 

Vi hjälper er med: 

  • Hemsida. Vi bygger en ny eller utvecklar er befintliga. 
  • Webbhotell, e-post & domäner
  • Grafisk design. Framtagning av logotyp, texter, broschyrer eller annat reklammaterial. 
  • Skyltning via TV-skärm. Med vår egna smarta lösning som kallas Intern-TV kan du ha budskap och bilder på display.

Vi vill vara din enda leverantör när det kommer till IT & Webbtjänster. Som företagare kan det vara guld värt att ha en enda kontakt dit du kan vända dig när du behöver hjälp! 

 

hemsidor, grafisk design, domäner, hosting, servicepaket, servicepartner, it-support

Hemsidor

Bygga en helt ny hemsida eller utveckla er befintliga?

Vi har flera olika webbpaket och lösningar och allt anpassas naturligtvis efter vad du och ditt företag behöver. Kanske behöver du som egenföretagare en väldigt enkel hemsida eller är ditt företag i expansion och behöver en sida med mer information, bilder, videor etc? 

hemsida i wordpress, billig hemsida, hjälp med hemsida, domäner, webhotellVi arbetar i CMS-verktyget WordPress, helt enkelt för att det är överlägset bäst och mest användarvänligt. 

Behöver du någon som uppdaterar er hemsida, kanske förbättrar eller skriver nya sökmotorsvänliga texter? Det enda du behöver göra är att maila oss texter, bilder eller andra uppgifter som ska publiceras så sköter vi resten.

Hör av dig till oss så gör vi vårt bästa för att hitta en bra lösning. 

 

Copywriting & textproduktion

Vi tar fram texter till dig - till hemsida, reklam eller annat.

copywriting skåne, copywriting lund, content writing, texter till hemsidaVi tar fram och skapar professionella texter till ditt företag. Texter och content till hemsidan, till företagspresentationer eller kanske texter till informationsblad eller events. Låt oss hjälpa dig med det - så kan du luta dig tillbaka medan vi gör grovjobbet.

Vi korrekturläser också texter, vilket passar dig som vill skriva dina texter själv men vill ha någon som ögnar igenom det innan du skickar till tryck.  

 

G Suite

Låt kontoret bli mer mobilt

Kom igång med det otroligt smidiga Google Apps, eller G Suite som det numera heter. Det är ett riktigt smart verktyg för alla företagare.

G Suite, Google Apps för företag, G Suite låter ditt kontor bli mer mobilt och du och dina kolleger kommer åt alla viktiga dokument när som helst, var som helst.

E-post, onlinelagring, dela dokument och mappar med andra, gemensamma kalendrar, videomöten, skapa och dela dokument.

Nästan gränslöst, enkelt - och otroligt smidigt! 

Webbhotell & domäner

Ha alla domäner hos oss och låt oss administrera dem.

Låt oss sköta allt som har med dina domäner och webbhotell att göra. Enkelt och smidigt. Du sparar massa tid, energi och frustration. Du behöver inte lägga onödig tid på att hålla reda på allt och kan fortsätta fokusera på det du tycker är roligt. 

Vi sköter administrationen av e-postadresser, domännamn och webbhotell.  Fritt antal e-postadresser och domäner ingår samt 50 GB utrymme. Vi samarbetar med Loopia som är en av Sveriges största domän- och webbhotellsleverantörer. 

webhotell, domäner, e-post, lagring, hemsida, webdesignVi kan erbjuda bra service och support när du behöver det. Du är garanterad konkurrenskraftigt pris, dagliga backuper, e-mailkonton som du kan koppla till de vanligaste emailprogramen oavsett vilket operativsystem du använder. 

Med oss väljer du säkerhet, smidiga produkter och bra service. Välkommen! 

Grafisk design

En ny logotyp, ett produktblad eller hjälp med utformning av reklammaterial?

grafisk design, ny logotyp, broschyrer, reklammaterial, visitkortVi utformar och skapar broschyrer, produktblad, flyers, visitkort eller andra original. Allt i enlighet med ditt företags grafiska profil såklart.

Reklamblad och andra broschyrer är smarta att dela ut på till exempel mässor och kundbesök och är ett bra sätt att synas och sprida informationen om ditt företag. Är det kanske dags att ta fram en ny logotyp? Eller behöver du fräscha upp utseendet på ditt reklammaterial?

Hör av dig till oss och berätta vad du behöver hjälp med så ordnar vi det.