2016-02-23

Webblösningar

webblösningar i skåne, hemsidor, logotyper, visitkort, domäner, e-post

Webblösningar, hemsidor & grafiska tjänster

När det gäller webblösningar för ditt företag så kan vi leverera hela paketet. Oavsett om det gäller domäner, webbhotell, att bygga en ny hemsida eller kanske utveckla er befintliga så kan vi hjälpa er. Vi har även kompetens inom det grafiska och kan hjälpa er ta fram logotyper, tryckfiler, texter till hemsida, reklambroschyrer eller annat grafiskt material. 

Vi hjälper er med: 

  • Hemsida. Vi bygger en ny eller utvecklar er befintliga. 
  • Webbhotell, e-post & domäner
  • Grafisk design. Framtagning av logotyp, texter, broschyrer eller annat reklammaterial. 
  • Skyltning via TV-skärm. Med vår egna smarta lösning som kallas Intern-TV kan du ha budskap och bilder på display.

Vi vill vara din enda leverantör när det kommer till IT & Webbtjänster. Som företagare kan det vara guld värt att ha en enda kontakt dit du kan vända dig när du behöver hjälp! 

 

Hemsidor

Vi har flera olika webbpaket och lösningar och allt anpassas naturligtvis efter vad du och ditt företag behöver. Kanske behöver du som egenföretagare en väldigt enkel hemsida eller behöver din verksamhet en sida med mer information, bilder, videor etc? 

Vi samarbetar med Loopia som är en av Sveriges största domän- och webbhotellsleverantörer. 

Behöver du någon som uppdaterar er hemsida, kanske förbättrar eller skriver nya sökmotorsvänliga texter? Det enda du behöver göra är att maila oss texter, bilder eller andra uppgifter som ska publiceras så sköter vi resten. Hör av dig till oss så gör vi vårt bästa för att hitta en bra lösning. 

 

Webbhotell & domäner

Låt oss sköta allt som har med dina domäner och webbhotell att göra. Enkelt och smidigt. Du sparar massa tid och energi. Fritt antal e-postadresser och domäner ingår samt 50 GB utrymme. 

 

Copywriting/textproduktion

Vi skapar professionella texter till ditt företag. Texter till hemsidan, till företagspresentationer eller kanske texter till informationsblad eller events. Vi korrekturläser också texter. 

 

Google Apps

Kom igång med det otroligt smidiga Google Apps, som är ett riktigt smart verktyg för företagare. Låt ditt kontor bli mer mobilt och kom åt alla dina viktiga dokument när som helst, var som helst. E-post, onlinelagring, dela dokument och mappar med andra, gemensamma kalendrar, videomöten, skapa och dela dokument. Enkelt - och otroligt smidigt! 

 

Broschyrer, produktblad och grafiskt material

visitkort företagVi utformar och skapar broschyrer, produktblad, flyers, visitkort eller andra original. Allt i enlighet med ditt företags grafiska profil såklart. Reklamblad och andra broschyrer är smarta att dela ut på till exempel mässor och kundbesök och är ett bra sätt att synas och sprida informationen om ditt företag.