Med vårt serviceavtal kan du fokusera på din verksamhet

Spara tid med ett tryggt serviceavtal

Med ett serviceavtal har du en personlig IT-tekniker som regelbundet kommer ut till ditt företag. Vid besöket går din tekniker grundligt i genom driften och ser till att allt är som det ska. Vi ser till att det finns fungerande back-up, vi utför nödvändiga uppdateringar och underhåll, vi kontrollerar driften av servrar och nätverk.

Det som är så bra med vårt serviceavtal är att du som företagare slipper hålla koll på IT-miljön, för du vet att det underhålls och övervakas av oss regelbundet. 

Uppstår det akuta problem så ringer du bara din tekniker. Vi har snabb inställelsetid och arbetar alltid efter att lösa ditt problem så bra som möjligt. 

Med serviceavtalet får du flera fördelar:  

  • Spara tid. Tiden som du slipper lägga på att lösa problem, beställa nya datorer eller agera som IT-tekniker, kan du istället lägga på din kärnverksamhet. 
  • När teknikern är på plats kan du passa på att få svar på andra frågor och gratis konsultation. 
  • Ingen bindningstid. Du kan när som helst säga upp samarbetet med oss. No strings attached! 
  • Möjlighet till jour. 

Du som företagare slipper alltså att lägga tid på att ringa runt till olika leverantörer och du vänder dig enkelt till oss när du stöter på problem eller något inte fungerar som det ska.

Just nu erbjuder vi ett kostnadsfritt besök av en IT-tekniker. 

Du betalar ingenting och får möjligheten att nyttja vår expertis och du får dessutom en gratis konsultation och genomgång av er IT-miljö. Du kan också passa på att grilla teknikern med frågor. Ett erbjudande som knappast går att motstå tycker vi! Du binder inte inte upp dig på någonting eller ingår i ett avtal. 

 

Alltid 100 % nöjdhetsgaranti - Vi lämnar inget arbete som du inte är nöjd med. 

dell datorer, it-support lund, it-tekniker, webdesign, hjälp med hemsida

Ja, jag vill veta mer om serviceavtalet!

Vill du bli kontaktad av oss för att berätta mer om vårt serviceavtal och dess fördelar? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom 24 timmar. 

serviceavtal