HEMSIDA, WEBBLÖSNINGAR & GRAFISKA TJÄNSTER

Dags att uppdatera hemsidan? När det gäller webblösningar för ditt företag så kan vi leverera hela paketet. Oavsett om det gäller domäner, webbhotell, att bygga en ny hemsida eller kanske utveckla er befintliga så kan vi hjälpa er.

Vi har även kompetens inom det grafiska området och hjälper er ta fram logotyper, tryckfiler, texter till hemsida, reklambroschyrer, kataloger eller annat grafiskt material. 

Vi hjälper er med: 

  • Hemsida. Vi bygger en ny eller utvecklar er befintliga. 
  • Webbhotell, e-post & domäner
  • Grafisk design. Framtagning av logotyp, texter, broschyrer eller annat reklammaterial. 
  • Skyltning via TV-skärm. Med vår egna smarta lösning som kallas Intern-TV kan du ha budskap och bilder på display.

Vi vill vara din enda leverantör när det kommer till IT & Webbtjänster. Som företagare kan det vara guld värt att ha en enda kontakt dit du kan vända dig när du behöver hjälp! 

 

hemsidor, grafisk design, domäner, hosting, servicepaket, servicepartner, it-support

Hemsidor

Bygga en helt ny hemsida eller utveckla er befintliga?

Vi har flera olika webbpaket och lösningar och allt anpassas efter ditt företags behov. Kanske behöver du som egenföretagare en väldigt enkel hemsida eller är ditt företag i expansion och behöver en sida med mer information, bilder eller videos? 

hemsida i wordpress, billig hemsida, hjälp med hemsida, domäner, webhotellVi arbetar i CMS-verktyget WordPress, som är ett lättanvänt och bra verktyg. 

Behöver du någon som uppdaterar er hemsida, kanske förbättrar eller skriver nya sökmotorsvänliga texter? Det enda du behöver göra är att maila oss texter, bilder eller andra uppgifter som ska publiceras så sköter vi resten.

Hör av dig till oss så hittar en bra lösning. 

Copywriting & textproduktion

Ta hjälp av oss som kan text.

copywriting skåne, copywriting lund, content writing, texter till hemsidaVi tar fram och skapar professionella texter till ditt företag. Texter och content till hemsidan, till företagspresentationer eller kanske texter till informationsblad eller events. Låt oss hjälpa dig med det - så kan du luta dig tillbaka medan vi gör grovjobbet.

Vi korrekturläser också texter, vilket passar dig som vill skriva dina texter själv men vill ha någon som ser över det innan du skickar till tryck.  

 

Webbhotell & domäner

Samla allt hos oss så håller vi ordning på det.

Låt oss sköta dina domäner och webbhotell. Enkelt och smidigt. Du sparar massa tid, energi och frustration. 

Vi sköter administrationen av e-postadresser, domännamn och webbhotell. Vi samarbetar med Loopia som är en av Sveriges största domän- och webbhotellsleverantörer. 

webhotell, domäner, e-post, lagring, hemsida, webdesignVi erbjuder service och support när du behöver det. Du är garanterad konkurrenskraftigt pris, dagliga backuper, e-mailkonton. 

Med oss väljer du säkerhet, smidiga produkter och bra service.

Grafisk design

En ny logotyp, ett produktblad eller hjälp med utformning av reklammaterial?

grafisk design, ny logotyp, broschyrer, reklammaterial, visitkortVi utformar och skapar broschyrer, produktblad, flyers, visitkort eller andra original. Allt i enlighet med ditt företags grafiska profil såklart.

Reklamblad och andra broschyrer är smarta att dela ut på till exempel mässor och kundbesök och är ett bra sätt att synas och sprida informationen om ditt företag. Är det kanske dags att ta fram en ny logotyp? Eller behöver du fräscha upp utseendet på ditt reklammaterial?

Hör av dig till oss och berätta vad du behöver hjälp med så ordnar vi det. 

G Suite

Låt kontoret bli 100% mobilt

G Suite, Google Apps för företag, Kom igång med det otroligt smidiga G Suite som är ett riktigt smart verktyg för alla typer av företag.

G Suite låter kontoret bli 100 % mobilt och du och dina kollegor kommer åt alla viktiga dokument, filer och medier när som helst, var som helst.

Ni har tillgång till e-post, onlinelagring, delade dokument och mappar, gemensamma kalendrar och videomöten.

Nästan gränslöst, enkelt - och otroligt smidigt! Kontakta oss idag så berättar vi hur det fungerar och hjälper er komma igång.