Ta full kontroll över hela IT-miljön

Oavsett om ni behöver datorer eller skrivare, nätverkslösningar, en ny hemsida, server, back-up, en smart molntjänst, projektor till mötesrummet eller vill utöka nätverket, ändra IT-infrastrukturen eller implementera nya system, så finns vi här och hjälper dig med det.

Vi erbjuder:

  • Nätverkslösningar
  • Drift av klientmiljöer, stora som små
  • Serverlösningar
  • Molntjänster
  • Konsulttjänster
  • Kameraövervakning, larminstallationer och smarta hem
  • Inköp & installation av produkter, licenser & abonnemang
  • IT-support på mjukvara & hårdvara
  • Snabb support via fjärrstyrning eller telefon
g suite för företag, it-support företag, hjälp med klienter, servrar, bygga nätverk, bygga wi-fi, installera nätverk
arbetsordersystem företag, ordersystem, it-support, it-tekniker lund,
dell datorer, it-support lund, it-tekniker, webdesign, hjälp med hemsida

Servrar

Med vår kompetens inom servrar och serverunderhåll behöver du aldrig oroa dig igen för att förlora information. Du sparar både tid och pengar genom att låta oss installera, underhålla och uppdatera dina servrar. Resultatet blir att du kan fokusera på annat som är viktigare och du har alltid en stabil och säker servermiljö.

Vi kan erbjuda servicepaket där vi mot en månatlig avgift regelbundet övervakar och administrerar din servermiljö. Hör av dig till oss för mer information!

Nätverk

Vi hjälper er med allt från kabeldragning, kabelrännor, trådlöst & trådbundet, konfigurationer och uppbyggnad av nätverk, wi-fi, arbetsstationer, servrar eller brandväggar. Behöver ni förbättra eller bygga ut ert nätverk så löser vi det också.

Vi hjälper till med det mesta och du behöver inte vända dig till flera olika aktörer för varje uppgift. Vi har kunskap och kompetens att hjälpa er med alla delar ett nätverk skall och bör bestå av. Vet ni inte alls hur ert nätverk är eller bör vara uppbyggt så hjälper våra tekniker självklart till med det.

Klienter

Datorn är det viktigaste arbetsverktyget och därför är det viktigt att den fungerar. Dina filer, mail, viktiga dokument och program du har på din dator innehåller värdefull information och därför är det väldigt viktigt att det fungerar.

Med Bluelan får ni en effektiv tjänst där vi tar hand om hela flödet - från beställning, drift, underhåll och support till avveckling av gammal utrustning. Med vår support har du alltid ett system som fungerar och är i drift. Frusterade medarbetare är ett minne blott och ni kan tryggt lita på att dokument, program och filer alltid finns tillgängliga och att arbetsstationer är i drift och fungerande.

Installation och konfiguration

Ibland kan det vara knepigt att få igång den nyinköpta datorn eller servern. Vi erbjuder alla typer av installationstjänster utan komplicerade avtal och långa väntetider. Lösningen är bara ett telefonsamtal bort och du får alltid hjälp snabbt.

Vi hjälper dig att välja rätt IT-produkter. Vi hjälper dig med allt från enklare installationer till att guida dig hela vägen i ditt IT-inköp, från första idéen till att du har en färdiginstallerad produkt på plats redo att användas. Ring oss om du vill ha installationshjälp eller har frågor kring något som rör din IT-miljö.

Konsultation

Vill ni veta hur er IT-miljö mår, om den är optimal för era behov och om den är säker och redo för framtiden? Låt en tekniker besöka er och göra en konsultation. Vi ger en enkel och överskådlig bild över vad som fungerar bra i er IT-miljö – och ger förbättringsförslag.

När konsultationen är klar har du en rapport som ger dig bättre förståelse för hur IT-miljön mår. Du får ett enkelt och tydligt underlag för att ta beslut om eventuella åtgärder. Åtgärderna hjälper vi dig med. En genomgång av IT-miljön kan spara dig bekymmer och driftstopp i framtiden.

IT-support

Hyr in IT-support vid behov eller på regelbundet basis. Behöver ni någon som finns på plats och svarar på frågor eller fixar problem en gång i veckan? Eller kanske vill ni hyra in en tekniker på deltid? Vi fungerar som en extern IT-avdelning och finns på plats, regelbundet eller vid behov, för att lösa problem eller underhålla IT-miljön. Inför större projekt som byte av operativsystem eller andra särskilt komplicerade utmaningar kommer vi gärna och bidrar med vår kompetens.

Att ha ett praktiskt stöd i det dagliga arbetet är en smart väg att gå och vår IT-support är kostnadseffektiv och smart. Och underlättar fantastiskt mycket.