EFFEKTIVISERA DIN VERKSAMHET genom att INTEGRERA SYSTEMen

Systemintegration - när systemen samarbetar

Systemintegration innebär att flera av dina system samverkar och fungerar tillsammans. Indirekt betyder det att det blir lättare för dig att utföra ditt arbete bättre och mer effektivt. Vi ser till att dina system samarbetar och vi finns alltid till hands om något inte går som det ska.  

Vad är systemintegration?

Integration handlar om att dela data och funktionalitet mellan olika system och verksamheter. Exempelvis vill du kanske att ditt arbetsordersystem automatiskt ska synkas med ditt bokföringssystem så att du lätt kan överföra arbetsordrar till rena fakturor. Detta kan vi hjälpa dig med. 

Det finns många olika sätt att integrera system med varandra och därför gör vi många kundunika lösningar. Dagens IT-system blir mer och mer komplexa och då krävs det också att systemen samarbetar på ett effektivt sätt. 

En bra systemintegration innebär effektivisering och en kostnadsminskning för ditt företag. Det vi kan erbjuda är perfekt service, snabb support och kort inställelsetid om olyckan är framme. 

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss via kontaktformuläret eller slå oss en signal direkt på 040- 61 55 400 så börjar vi med förutsättningslös diskussion om din IT-miljö över en kopp kaffe. 

Systemintegration, IT-support, it tjänster skåne, hemsidor skåne, hemsidor malmö, hemsidor lund, webbyrå, webbsajt, nätverksinstallationer, servrar, remotex, axis, arbetsordersystem, it företag, molntjänster företag, microsoft, iperius, loopia, eset, dell återförsäljare, responsiva hemsidor, grafisk design, logotyp skåne, logotyp malmö, logotyp lund, google apps, hemsida företag

Vi får dina system att samarbeta

Vad vi kan göra för dig

  • Vi tittar tillsammans på behov och lösningar. 
  • Vi planerar och projekterar IT-miljöer
  • Drift och underhåll av små och medelstora IT-miljöer
  • Vi hittar och löser specifika problem som finns i den nuvarande IT-miljön
  • Vi erbjuder bra telefonsupport med våra duktiga Microsoftcertifierade tekniker.
  • Akut felavhjälpning på plats med kort inställelsetid.

För att kunna leverera kompletta lösningar till våra kunder och för att säkerställa högsta kvalitet samarbetar vi främst med Microsoft, Dell, Google, Visma och LimeField.