Ta full kontroll över hela IT-miljön

Oavsett om ni behöver byta ut/köpa in datorer eller skrivare, förbättra nätverk, byta server och switchar, uppgradera kontorets hårdvaror eller installera nya system, så finns vi här och hjälper dig med det.

Vi erbjuder:

  • Nätverkslösningar
  • Drift och underhåll av klientmiljöer, stora som små
  • Lösningar för driftövervakning
  • Serverlösningar
  • Molntjänster
  • Inköp & installation av produkter, licenser & abonnemang
  • IT-support på mjukvara & hårdvara
  • Snabb support via fjärrstyrning eller telefon
dell datorer, it-support lund, it-tekniker, webdesign, hjälp med hemsida
windows server, nätverk, hemsida, billig hemsida, dell, eset, google apps, webdesign malmö, it-support

Servrar

Med vår kompetens inom servrar och serverunderhåll behöver ni aldrig oroa er för att förlora information. Ni sparar både tid och pengar genom att låta oss installera, underhålla och uppdatera era servrar. Resultatet blir att ni kan fokusera på annat som är viktigare och ni har alltid en stabil och säker servermiljö.

Vi kan erbjuda servicepaket där vi mot en månatlig avgift regelbundet övervakar och administrerar din servermiljö. Hör av dig till oss för mer information!

Nätverk

Vi hjälper er med allt från kabeldragning, kabelrännor, trådlöst & trådbundet, konfigurationer och uppbyggnad av nätverk, wi-fi, arbetsstationer, servrar eller brandväggar. Behöver ni förbättra eller bygga ut ert nätverk? Vi löser det.

Vi hjälper till med det mesta och ni behöver inte vända er till flera olika aktörer för varje uppgift. Vi har kunskap och kompetens att hjälpa er med alla delar ett nätverk skall och bör bestå av. Vet ni inte alls hur ert nätverk är eller bör vara uppbyggt så hjälper våra tekniker självklart till med det.

Klienter

Datorn är det viktigaste arbetsverktyget, det kan nog de flesta hålla med om och därför är det viktigt att den fungerar. Filer, mail, viktiga dokument och program ni har på datorn innehåller värdefull information och därför är det väldigt viktigt att det fungerar.

Med Bluelan får ni en effektiv tjänst där vi tar hand om hela flödet - från beställning, drift, underhåll och support till avveckling av gammal utrustning. Med vår support har du alltid ett system som fungerar och är i drift. Frusterade medarbetare är ett minne blott och ni kan tryggt lita på att dokument, program och filer alltid finns tillgängliga och att arbetsstationer är i drift och fungerande.

G-SUITE

Kom igång med det otroligt smidiga G-Suite som är ett riktigt smart verktyg för alla typer av företag. G-Suite låter kontoret bli 100 % mobilt och du och dina kollegor kommer åt alla viktiga dokument, filer och medier när som helst, var som helst.

Ni har tillgång till e-post, onlinelagring, delade dokument och mappar, gemensamma kalendrar och videomöten. Nästan gränslöst, enkelt - och otroligt smidigt! Kontakta oss idag så berättar vi hur det fungerar och hjälper er komma igång.

Installation och konfiguration

Ibland kan det vara knepigt att få igång den nyinköpta datorn eller servern. Vi erbjuder alla typer av installationstjänster utan komplicerade avtal och långa väntetider. Lösningen är bara ett telefonsamtal bort och ni får alltid hjälp snabbt.

Vi hjälper er att välja rätt IT-produkter. Vi hjälper er med allt från enklare installationer till att guida er hela vägen i era IT-inköp, från första idén till att ni har en färdiginstallerad produkt på plats redo att användas. Ring oss om ni vill ha installationshjälp eller har frågor kring något som rör er IT-miljö.

IT-support

Hyr in IT-support vid behov eller på regelbundet basis. Behöver ni någon som finns på plats och svarar på frågor eller fixar problem en gång i veckan? Eller kanske vill ni hyra in en tekniker på deltid? Vi fungerar som en extern IT-avdelning och finns på plats, regelbundet eller vid behov, för att lösa problem eller underhålla IT-miljön. Inför större projekt som byte av operativsystem eller andra särskilt komplicerade utmaningar kommer vi gärna och bidrar med vår kompetens.

Att ha ett praktiskt stöd i det dagliga arbetet är en smart väg att gå och vår IT-support är kostnadseffektiv och smart. Och underlättar fantastiskt mycket.

Hemsida

Bygga en ny eller utveckla en befintlig? Vi har flera olika webblösningar som anpassas efter ditt företags behov. Kanske behöver du som egenföretagare en väldigt enkel hemsida eller är ditt företag i expansion och behöver en sida med mer information, bilder eller videos?

Vi arbetar i CMS-verktyget WordPress, som är ett lättanvänt och bra verktyg.

Behöver du någon som uppdaterar er hemsida, kanske förbättrar eller skriver nya sökmotorsvänliga texter? Det enda du behöver göra är att maila oss texter, bilder eller andra uppgifter som ska publiceras så sköter vi resten.

Hör av dig till oss så hittar en bra lösning.

Webbhotell & domäner

Låt oss sköta dina domäner och webbhotell. Enkelt och smidigt. Du sparar massa tid, energi och frustration. Vi sköter administrationen av e-postadresser, domännamn och webbhotell. Vi samarbetar med Loopia som är en av Sveriges största domän- och webbhotellsleverantörer.

webhotell, domäner, e-post, lagring, hemsida, webdesignVi erbjuder service och support när du behöver det. Du är garanterad konkurrenskraftigt pris, dagliga backuper och många e-mailkonton. Med oss väljer du säkerhet, smidiga produkter och bra service.