Försäljningsansvarig till BlueLan AB

Nu söker vi en strategisk och inspirerande Försäljningsansvarig som vill vara med och ta vår verksamhet till nästa nivå.

BlueLan AB är specialister inom IT, fiberprojekt och övervakning. Vi startade 2011 och har sedan dess varit en helhetsleverantör till både statliga samt små och mellanstora företag. 2018 utökade vi verksamheten med fältförsäljning av fibernät åt Staffanstorps Kommun och med ny fokus på inbrottslarm till privatpersoner genom direktförsäljning på fält ska vi skall växa ännu mer. Vi finns, etablerade i Staffanstorp, Sverige och består idag av 10 högpresterande medarbetare.

Som försäljningsansvarig får du det totala ansvaret för att strategiskt utveckla försäljningen och vara med på resan att utmana de största bolagen på marknaden med bland annat ett nytt marknadsanpassat larmkoncept. Bolaget har tydliga tillväxtmål och ditt ansvar blir att säkerställa att dessa mål uppnås organiskt. Du kommer att rapportera direkt till ledningen och självständigt bygga upp dina säljteam. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Staffanstorp och innefattar resor inom Skåne.

Arbetsuppgifter
• Expandera verksamheten
• Vidhålla bolagets befintliga kontrakt och kunder
• Rekrytering av säljpersonal
• Strategiskt utveckla säljorganisationen
• Säkerställa att dagens uppdragsportfölj fullföljs.

Profil
Dokumenterad erfarenhet av försäljning, säljledning och att leda en organisation i tillväxt.
Van att leda, coacha och med hög synlighet inspirera en högpresterande säljkår med tydliga tillväxtmål. Du får initialt själv kunna upprätthålla våra åtaganden inom försäljning. Som person är du ödmjuk, lyhörd, resultatinriktad samt har ett starkt driv och stor passion för att göra affärer. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet med produkter och/eller projekt inom optisk fiber, larm eller övervakning.

• Dokumenterad erfarenhet av försäljning och säljledning
• Erfarenhet av direktförsäljning
• Gärna erfarenhet av att leda och utveckla en säljorganisation.
• God affärsförståelse och förmåga att analysera resultat och nyckeltal.
• God samarbetsförmåga
• Van att fatta beslut

Vi erbjuder en nyckelroll i ett växande IT-säkerhetsföretag/ larmbolag. Du får det totala säljansvaret och uppdraget att expandera bolaget. Arbetsplatsen präglas av en stark lösningsfokus där det är okej att vara bäst och en ledning som är van vid att ta snabba beslut.

Ansökan
Urval sker löpande, så var vänlig och skicka in din intresseanmälan omgående.

Välkommen att maila din ansökan till Hans Blackman. Om du har frågor så nås han på 0768 384 900.


IT-tekniker till Bluelan AB

Nu söker vi en It-tekniker med ett brinnande intresse för IT och service.

Bluelan AB är ett mindre IT-företag med kontor i Staffanstorp. Vi startade 2011 och har sedan dess varit en helhetsleverantör till både statliga samt små och mellanstora företag. Vi sysslar med helhetslösningar inom IT. Vill du jobba med härliga människor och i ett bra arbetsklimat med högt i tak ska du söka dig till oss!

Som It-tekniker hos oss ansvarar du för utbyggnad, drift och underhåll av IT-system och ger stöd och support till kunder och kollegor. Du har både teknisk kompetens och kompetens i att hantera stöd- och supportrelaterade frågor. Du kan på egen hand driftsätta, underhålla, felsöka och administrera IT-system samt ge kvalificerad support till våra kunder.

Du kommer arbeta med servrar, infrastruktur och applikationer och du löser IT-relaterade problem åt både kunder och kollegor. Du har bred kunskap om och intresse för datorer och nätverk samt kunskaper om både hårdvara och mjukvara.

Arbetsuppgifter:

  • Sköta underhåll av servrar, infrastruktur, nätverk, system och applikationer.
  • Lösa supportärenden
  • Utföra installationer av applikationer, system och servrar
  • Installation och konfigurering av datorer, utrustning och datorprogram
  • Sköta programuppdateringar till användarna och lösa problem som uppstår med till exempel adresser, lösenord och e-postfunktioner.

Dessutom är det meriterande om du:

  • Kan installera och anpassa exempelvis routrar och switchar.
  • Har kunskaper inom nätverksövervakning och nätverkssäkerhet, till exempel installation och konfigurering av brandväggar.
  • Har kunskap inom webbutveckling: vidareutveckling av den tekniska infrastrukturen i form av webblösningar.

Profil

För oss är det viktigt att du innehar följande personliga egenskaper:

Flexibel: Arbetsuppgifterna varierar och du behöver vara på plats snabbt hos en kund om akut problem uppstår. Du är bra på att planera och strukturera ditt arbete.

Kommunikativ förmåga: Du kan kommunicera med andra på ett tydligt och trevligt sätt.

Samarbetsförmåga: Du bör ha lätt för att samarbeta och komma överens med människor överlag. Våra kunder är allt för oss.

Serviceinriktad: Du förstår vad kunder vill och du agerar utifrån det, och du tycker om att hjälpa andra. Du kan behålla lugnet även om kunder är irriterade eller stressade.

Stresstålig: Som tekniker förväntas du lösa många och varierande arbetsuppgifter, ofta med kort varsel. Därför är det viktigt att kunna hantera stress.

Problemlösning: Att kunna arbeta kreativt för att lösa de problem som dyker upp för stunden, och att däremellan kunna arbeta metodiskt med uppgifter som sker på rutin.

Ansökan
Urval sker löpande, så var vänlig och skicka in din intresseanmälan omgående.

Välkommen att maila din ansökan till  marcus.bodensjo@bluelan.com

Har du frågor är du välkommen att kontakta Marcus på  070 864 3500.